Jau piekto gadu pār Latviju nolaidīsies enģeļi

© Mārtiņš Zilgalvis, f64

Eņģeļi pār Latviju šogad atzīmē īpašu notikumu - labdarības akcijai aprit piektais gads. Akcija ilgs no 8.novembra līdz tās noslēgumam 16.decembrī, kad LNT tiešraidē norisināsies Eņģeļi pār Latviju labdarības noslēguma maratons un koncerts.

"Ik gadu labestības akcijas Eņģeļi pār Latviju laikā visi kopā esam izrādījuši neizmērojamu labestību un cilvēcību. Pateicoties ikvienam ziedotājam, iepriekšējos gados ar labām domām un darbiem esam palīdzējuši ļoti daudziem bērniņiem izveseļoties un sākt dzīvot daudz pilnvērtīgāku dzīvi. Tas skaidri norāda uz šīs akcijas nozīmīgumu sabiedrībai, un esmu patiesi iepriecināta, ka Eņģeļi pār Latviju nolaižas jau piekto gadu pēc kārtas," saka MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena.

Šogad savus sargeņģeļus gaidīs un uz palīdzību cer 7 gadus vecais Jānis un Renāte, divgadīgais Jēkabs, 9 gadus vecā Alise un divpadsmitgadīgā Veronika. Lai bērni dzīvotu, kopumā nepieciešami 30 285 lati. Ziedot var portālā www.ziedot.lv, Rimi un Supernetto veikalos, Swedbank internetbankā un filiālēs, kā arī zvanot uz 90006383 (maksa par zvanu 1.00 Ls, t.sk. PVN).

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)