Aicina ziedot dažādas mantas labdarības mērķiem

Labdarības veikals "Otrā elpa" un kampaņa "Nāc - Sāc Zaļot" no 22.oktobra - 11.novembrim aicina ziedot dažādas mantas labdarības mērķiem.

Aicinām ziedot dažādu sociālo grupu atbalstam: mazturīgo biedrībai Dace, Rīgas patversmei, sociālās aprūpes centram "Rušona" un bērnu sociālās aprūpes centriem, kā arī citām mērķa organizācijām, ar kurām sadarbojas labdarības veikals Otrā Elpa.

Būsim pateicīgi, ja ziedosiet apģērbus, apavus, rotaļlietas, spēles, grāmatas, traukus un dažādas citas sadzīvē nepieciešamas lietas. Ikvienai ziedotajai precei jābūt tīrai, funkcionālai un piemērotai tālākai lietošanai. Visi ziedojumi tiks sašķiroti un nonāks pie katrai lietai atbilstoša adresāta. Daļu no ziedotā varēs iegādāties labdarības veikalā Otrā Elpa gan Rīgā, gan Liepājā, tādā veidā kopīgi rodot iespēju arī finansiāli atbalstīt dažādus labdarības projektus, par kuriem vairāk var uzzināt šeit: www.otraelpa.lv

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)