Piedāvājums "Twitterī" laimēt dzīvokli izrādās krāpšana

© Twitter.com

Sociālajā tīklā "Twitter" lielu ažiotāžu izraisījis būvprojekta "Centra pasāža" konts, kas saviem sekotājiem sola izlozēt 40 kvadrātmetrus plašu divistabu dzīvokli, izrādās ir cilvēku muļķošana, ziņo portāls Diena.lv.

Rīgas pilsētas būvvaldes sniegtā informācija liecina, ka šāds projekts nemaz neeksistē, līdz ar to Twitter lietotāji visticamāk ir maldināti.

Topošā būvprojekta kontā ar nosaukumu @CentraPasaza norādīts, ka projekts atrodas Rīgā, klusā centra daļā un to paredzēts nodot ekspluatācijā 2013.gada 25.martā. Kāds ieraksts "Centra Pasāžas" kontā vēsta, ka projektā pārdoti jau 20 dzīvokļi, turklāt sociālajos tīklos tiks izlozēts četrdesmit kvadrātmetrus plašs divistabu dzīvoklis. Lai piedalītos izlozē, atliek tikai retvītot attiecīgo ziņu un kļūt par konta sekotāju.

Portāls Diena.lv Rīgas būvvaldē noskaidroja, ka šāds projekts visticamāk neeksistē, jo būvvaldei nav informācijas par projektu ar nosaukumu "Centra" pasāža ne projektēšanas, ne būvniecības stadijā. Pēc zināmās informācijas – atrašanās vietas klusajā centrā, kā arī objekta vizualizācijām būvvaldei projektu identificēt neizdevās, raksta Diena.lv.

Svarīgākais