"Labvēlīgais tips" aicina uz jubileju

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Šo piektdien, 12.oktobrī ar koncertu Arēnā Rīga, grupa Labvēlīgais Tips sāk savu jubilejas koncertsēriju " Tikai 20". Koncertprogramma sagatavota ar īpašu rūpību, no vairāk nekā 150 dziesmām, kas glabājas ansambļa pūrā, atsijājot aptuveni 30 pašas, pašas, pašas... Omnibuss, Alumīnija cūka, Pīrādziņ, nāc ārā! Lai, Koka klucis Konstantīns un virkne citu megahitu savīsies krāšņā virpulī, kurš tikšot papildināts arī ar kādu pirmatskaņojumu.

Pašsaprotami, ka muzikāli vokālo pusi bagātinās vispusīgs šovs. ""Labvēlīgais Tips" neslimo ar mazummāniju," ironizē grupas menedžeris Ģirts Lūsis. "Tāpēc esam sagatavojuši gan spožas gaismas un lāzerus, gan videoprojekcijas un pirotehniskus efektus, gan krāšņus īpaši šūtus tērpus. Sadarbojoties ar tehniskajām kompānijām GaCo un Videocentrs un personīgi Arti Dzērvi un Pēteri Ripu, kā arī deju grupas "Fandango" burvīgajām meitenēm, esam pavadījuši neskaitāmas spraiga darba stundas, lai radītu tādu izrādi, kas pārsteigtu pat pastāvīgos mūsu rudens koncertciklu apmeklētājus."

Un vēl, Labvēlīgais Tips aicina - dāmas, neaizmirstiet krūšturus mājās! Grupas fanes jau labi zina, kas ar tiem darāms. Šīsvasaras skatuvi sasniegušo krūšturu topa trijnieks: Saldū - 11, Fonofestā - 8 un Zvejnieksvētkos Rojā - 7. Mēs zinām, ka jūs varat labāk!

Labvēlīgais Tips koncerttūres "Tikai 20" pieturvietas:

12.okt. 19.00 - Arēna Rīga

20.okt. 15.00 - Valmieras KC

19.00 - Valmieras KC (izpārdots!)

26.okt. 19.00 - Liepājas OC (izpārdots!)

27.okt. 15.00 - Liepājas OC (izpārdots!)

19.00 - Liepājas OC (izpārdots!)

3.nov. 18.00 - Līvānu KC

10.nov. 18.00 - Ventspils TN "Jūras vārti"

18.nov 17.00 - Jelgavas KN

21.00 - Jelgavas KN (izpārdots!)

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais