"Latvenergo" izsolīs saimnieciskajā darbībā neizmantojamos transportlīdzekļus

"Latvenergo" oktobra sākumā rīko saimnieciskajā darbībā neizmantojamo transportlīdzekļu izsoli, liecina energokompānijas publicētā informācija.

Pēc "Latvenergo" publicētās informācijas, kopumā paredzēts pārdot 117 braucamrīkus. Izsolāmo transportlīdzekļu izlaiduma gads ir no 1976. līdz 2007.gadam.

Braucamrīku vidū ir dažādi "Ford", "Renault", "Suzuki", "Toyota", "Volkswagen" auto modeļi, arī "ZIL", "MTZ", "GAZ" braucamrīki. To stāvoklis novērtēts kā ļoti slikts, slikts, viduvējs.

Izsoles sākumcenas ir robežās no 60 latiem līdz 6000 latu ar pievienotās vērtības nodokli.

Izsole notiks 11.oktobrī Stopiņu novada Līčos, tā sāksies plkst.9. Dalībnieku reģistrācija uz izsolāmajiem transportlīdzekļiem notiek līdz 8.oktobrim.

Kā ziņots, pērn līdzīgā 106 saimnieciskajā darbībā neizmantojamo transportlīdzekļu izsolē tie tika izsolīti par 108 245 latiem bez pievienotās vērtības nodokļa, kas divas reizes pārsniedza sākumcenu.

Latvijā

Latvija plāno aicināt vienu no pasaulē lielākajiem straumēšanas servisiem "Netflix" veidot reģionālo biroju Rīgā, pirmdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).