"Baltcom TV" tomēr turpinās translēt "TV24"

Maksas televīzijas un elektronisko sakaru uzņēmums "Baltcom TV" tomēr turpinās translēt kanālu "TV24", biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja "TV24" ziņu dienesta vadītāja Kristīne Augstkalne un "Baltcom TV" mārketinga direktore Diāna Volodkeviča.

Augusta beigās tika ziņots, ka "Baltcom TV" translētais kanāls "TV24" 1.oktobrī pārtrauks darbību, jo sevi neatpelna un "Baltcom TV" nesaskata iespēju turpināt šī kanāla uzturēšanu.

Savukārt šonedēļ Augstkalne "Nozare.lv" pastāstīja", ka ir panākta vienošanās ar "Baltcom TV" par to, ka tas turpinās translēt "TV24" arī turpmāk.

Volodkeviča skaidroja, ka lēmums mainīts, jo "Baltcom TV" un "TV24" noslēdza jaunu sadarbības līgumu "uz abpusēji pieņemamiem finanšu nosacījumiem". "TV24" strādāšot kā neatkarīga raidorganizācija.

Volodkeviča norādīja, ka sadarbības līgumu nosacījumi ir uzņēmuma iekšējā informācija, ko komersants nevēlas publiskot, taču uzsvēra, ka "TV24" arī pēc 1.oktobra būs pieejams visiem "Baltcom TV" klientiem, kuriem kanāls bija pieejams līdz šim.

"Tas nozīmē, ka mūsu skatītājiem nekas nemainās un tāpat kā līdz šim viņi varēs sekot līdzi ikdienas aktualitātēm, skatoties "TV24" sev tīkamā diennakts laikā, jo kanāls ir ēterā 24 stundas dienā," uzsvēra Augstkalne.

Augstkalne norādīja, ka "TV24" ir skatāms arī tiešsaistē internetā "Tv24.lv". "Internetā pieejams arī "TV24" veidoto raidījumu un sižetu arhīvs, bet tiešsaiste nodrošina to, ka kanāls ir redzams jebkurā vietā un laikā, piemēram, mobilajā viedtālrunī," pastāstīja Augstkalne.

No "TV24" translācijas publiskajos monitoros "Narvesen" tirdzniecības punktos Rīgā gan nākotnē plānots atteikties.

"Auditorijas sasniedzamība un izplatības mērogs ir būtisks priekšnoteikums gan kvalitatīva un konkurētspējīga informatīvā satura veidošanai, gan finanšu piesaistei, tādēļ nākotnē plānots strādāt pie tā, lai paplašinātu "TV24" izplatību elektronisko sakaru tīklos," uzvēra Augstkalne.

Augstkalne norādīja, ka vienlaikus"TV24" turpinās sarunas ar potenciālajiem sadarbības partneriem un iespējamajiem investoriem kanāla darbības attīstīšanai.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais