Pie "Domina Shopping" tiks izveidota bezmaksas kartingu trase

Šajā nedēļas nogalē, sestdien no plkst. 12:00 līdz 19:00, Vīriešu dienu ietvaros tirdzniecības centra Domina Shopping autostāvvieta tiks pārvērsta par 200m garu bezmaksas kartingu trasi.

Tajā ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja bez maksas izbraukt ar jaudīgo spēkratu, kā arī saņemt pieredzējušo Sporta kompleksa 333 instruktoru konsultācijas kartinga vadīšanā.

Braukšanai ar kartingu nepieciešamo ekipējumu - ķiveri un cimdus - ikviens varēs bez maksas saņemt uz vietas pasākumā. Trasē pie tirdzniecības centra Domina Shopping varēs doties un kartigus bez pieauguša klātbūtnes varās vadīt jaunieši, kuri sasnieguši 16 gadu vecumu. Savukārt bērni, vecumā virs 12 gadiem, ar kartingiem varēs braukt tikai vecāku uzraudzībā.

Turklāt blakus Domina Shopping kartingu trasei ikvienam būs iespēja piedalīties auto parkošanas meistarklasē un profesionālu instruktoru vadībā apgūt pareizas auto parkošanas prasmes.

Turklāt t/c Domina Shopping Vīriešu dienu ietvaros, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, notiks virkne dažādu aizraujošu pasākumu - apmeklētājiem būs iespēja ne tikai bez maksas izbraukt ar kartingiem, bet arī apskatīt labāko Latvijas rallija komandu auto, tikties ar autosportistiem Karlīnu Štālu un Andi Neikšānu, baudīt Stuntfighters moto šovu, aplūkot jaunākos Honda motociklu modeļus, kā arī piedalīties citās tikpat vīrišķīgās aktivitātēs.