Mūžībā izvadīts traģiski bojā gājušais robežsargs

© Valsts robežsardze

Trešdien, 12.septembrī Malnavas kapos mūžībā izvadīts sestdien traģiskibojā gājušais robežsargs Oskars Vilciņš, Ludzas pārvaldes Krivandas robežapsardzības nodaļas jaunākais inspektors.

Uz izvadīšanas misi Malnavas Romas katoļu baznīcā bija ieradušies vairāki simti cilvēku – O.Vilciņa piederīgie, tuvinieki, Valsts robežsardzes vadība, teritoriālo pārvalžu priekšnieki, kolēģi, Kārsavas teātra biedri u.c.

Bēru ceremonijas laikā baznīcā pie zārka tika izvietots Valsts karogs un Goda sardze. Kapos mācītājs iesvētīja Valsts karogu un Goda sardze nodeva to piederīgajiem, nra.lv informēja Valsts robežsardzes preses sekretāre Jevgēnija Pozņaka.

Latvijā

Mūsdienu digitālajā laikmetā krāpnieki kļūst arvien aktīvāki un veidi, kā tie darbojas arvien "radošāki" - sākot no krāpnieciskiem telefonzvaniem līdz pat cilvēka identitātes zādzībām. Kādi šobrīd ir TOP 3 izplatītākie veidi kā iedzīvotājiem izkrāpj naudu, un kā pasargāt sevi, lai nekļūtu par vienu no upuriem, dalās Luminor bankas krāpšanas novēršanas eksperte Marija Celma.

Svarīgākais