Nododot makulatūru pilsētas dzīvnieku patversmē, var saņemt ielūgumu uz izstādi "Pet Ekspo"

Ikviens, kas līdz 21.septembrim uz pilsētas dzīvnieku patversmi "Ulubele", kas atrodas Līčos (Stopiņu novadā), nogādās 100 un vairāk kilogramus makulatūras, būs ne tikai palīdzējis pamestajiem, noklīdušajiem suņiem un kaķiem, bet arī dāvanā saņems ielūgumu ģimenei uz starptautisko mājdzīvnieku izstādi "Pet Ekspo 2012", kas notiks 22.septembrī un 23.septembrī Ķīpsalā.

Augustā kopumā "Ulubeles" iemītnieku atbalstam jau nodotas 4,528 tonnas makulatūras. Tas ir trīs reizes vairāk nekā iepriekšējos mēnešos, jo, braucot uz Līču patversmi, atbalstīt dzīvnieciņus un nodot makulatūru iespējams visu gadu.

Šāda iedzīvotāju aktivitāte ir pieaugusi, pateicoties īpašai "Ulubeles" sadarbībai ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību "BT 1", kas čaklākos makulatūras vedējus iepriecinās ar jauku dāvanu - ģimenes biļeti (četriem cilvēkiem) uz izstādi dzīvnieku mīļotājiem "Pet Ekspo 2012".

""Ulubelē" katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki ir priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu, jo nauda par katriem 10 kilogramiem nodotās makulatūras nodrošina pilnus punčus vienam sunim vai trim kaķiem veselu dienu. Turklāt, nododot makulatūru, tiek darīti vairāki labi darbi vienlaikus - palīdzēts patversmes iemītniekiem, atbrīvota sava māja vai birojs no liekā," "Ulubeles" komandas vārdā aicina Ilze Džonsone.

22. un 23.septembrī izstādē "Pet Ekspo 2012" Ķīpsalā tiks piedāvāta plašākā mājdzīvnieku, mājputnu un eksotisko dzīvnieku ekspozīcija, starptautiskas suņu un kaķu izstādes, kā arī interesantas atrakcijas maziem un lieliem apmeklētājiem bez papildu maksas. Tur būs arī "Ulubele" ar saviem mīluļiem un īpašajiem draugiem - Ullu un Belli! Vairāk par izstādi interneta vietnē: www.petekspo.lv

Svarīgākais