Limbažos kādā dzīvoklī sprādzienā cietuši divi cilvēki

Limbažos kādas daudzstāvu dzīvojamās ēkas dzīvoklī noticis sprādziens, kurā cietuši divi cilvēki. Iespējams, ka sprāgusi gāzes iekārta.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, pēc sprādziena evakuēti visi ēkas iedzīvotāji. Patlaban tiekot gaidīti pilsētas būvvaldes speciālisti, kas novērtēs radītos bojājumus un ēkas tehnisko stāvokli.

Aculiecinieku uzņemtajā fotogrāfijā redzams, ka sprādziens noticis pirmā stāva dzīvoklī. Dzīvoklim izsisti logi un pa tiem ārā izlidojušas mēbeles un citi sadzīves priekšmeti.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola, notikuma vietā ieradušās divas mediķu brigādes, kuras uz slimnīcu nogādājušas divas cietušas personas.

Latvijā

Šodien Jelgavas novada Brankās, "Branku brančotavā", notiks seminārs pašvaldību speciālistiem, kurā par civilās drošības un aizsardzības stiprināšanas jautājumiem stāstīs Ukrainas pilsētas Malinas mērs Oleksandrs Sitailo, aģentūru LETA informēja Zemgales plānošanas reģionā.

Svarīgākais