Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Latvijā

Bērziņš taisnojas, kādēļ vakar nolamājis televīzijas operatoru

© f64

Valsts prezidents Andris Bērziņš šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" taisnojās", kādēļ vakar, vedot savu dēlu uz skolu, rupji piedraudējis televīzijas operatoram. Sava dēla Kristapa Andra pirmajā skolas dienā viņš esot bijis ļoti uztraucies un centies aizsargāt dēlu no mediju uzmanības.

nra.lv jau vakar ziņoja, ka Valsts prezidents Bērziņš TV3 operatoram vakar draudējis: "[Tev], čali, pa galvu vajag, ja. Ilgi neesat sisti, ja...".

"Manam jaunākajam dēlam vakar bija liela diena – pirmā skolas diena. Uztraukums bija liels, arī man. Es biju spiests pietiekami aktīvi aizstāvēt sava bērna tiesības. Protams, pēc tam es arī atvainojos," intervijā "900 sekundēs" skaidroja Bērziņš.

"Es tomēr gribētu lūgt visus ievērot manu ģimenes locekļu privātās tiesības un turpmāk tomēr censties tās nepārkāpt, lai neizraisītu šādus incidentus. Tie, par laimi, ir ļoti reti, bet ļoti sāpīgi ģimenei. Ja man jāsāk aizsargāt manu mazo dēlu, kas tā jau ir pirmajā skolas dienā satraucies… jūs jau saprotiet. Tāpēc man būtu lūgums turpmāk tā nerīkoties, jo man ir pienākums viņu aizstāvēt," sacīja Bērziņš.