Sāk veicināt dzimstību ar vides reklāmām

Augusta pēdējā nedēļā Ancē svinīgos apstākļos notika vides reklāmas dzimstības veicināšanai atklāšana. Vides reklāma-plakāts uztādīta uz Ances - Blāzmas ceļa blakus pagastmājai un ambulancei. Vides reklāma Ancē uzstādīta ar domubiedru grupas, kas atbalsta dzimstības veicināšanu Latvijā, atbalstu.

Uz vides reklāmas - plakāta vienas puses ir redzams vidējā paaudzes deju kolektīva "Ance" fotouzņēmums un uzraksts "Mēs gribam, lai Ancē dzimtu vairāk bērnu!" Savukārt uz plakāta otras puses ir redzamas ancenieces, 10 gadus vecās Esteres Riekstiņas zīmējums un uzraksts " Mēs gribam, lai Latvijā dzimtu vairāk bērnu!"

Latvijā

Lai avīzes “Kurzemes Vārds” 1919. gada 3. oktobrī nodrukātais apsveikums jaundibinātajai Latvijas Universitātei atgādina, ka augstskolu Latvijas valsts nodibināja kara laikā: “Lai pulcējas ap to kā droši sargi mūsu jaunekļi stiprām bruņām un asiem šķēpiem varenajās rokās uz cīņu pret tumsības varu, kas kā baigi draudoši ķēmi vēl spiežas ap Gaismas kalnu, kurā lepni pacēlusies mūsu jaunā Burtnieku pils.”

Svarīgākais