Vīrietim siena presē norauta roka

Vakar Kurzemē 25 gadus vecam vīrietim, strādājot ar siena presi, norauta roka, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis no Kurzemes nogādāts Mikroķirurģijas centrā. Savukārt no Rīgas vakar Mikroķirurģijas centrā mediķi nogādājuši 70 gadus vecu vīrieti, kurš ar ripzāģi nozāģējis sev divus rokas pirkstus.

Vakar Latgalē divus bērnus aizķērušas braucošas automašīnas. 11 gadus vecs puisis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā ar rokas traumu, bet deviņus gadus vecs zēns nogādāts slimnīcā ar kājas lūzumu.

Zemgalē desmit gadus vecs puisis, lecot ūdenī uz galvas, atsities pret akmeni. Viņš nogādāts slimnīcā ar kakla skriemeļa bojājumu. Vēl Zemgalē 17 gadus veca meitene guvusi plaukstas lūzumu, nokrītot no zirga, bet 11 gadus vecs zēns guvis rokas traumu, nokrītot no koka.

Vakar vairāki cilvēki cietuši, krītot no velosipēda. Zemgalē 52 gadus veca alkohola reibumā esoša sieviete, krītot no velosipēda, guvusi kājas lūzumu, bet iereibis 37 gadus vecs vīrietis guvis krūšu kurvja traumu. Savukārt Kurzemē, krītot no velosipēda, roku lauzusi 42 gadus veca sieviete.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1064 izsaukums, no tiem 128 gadījumos cilvēki sūdzējušies par dažādām traumām.

Svarīgākais