Kļūsti par nra.lv "Ziņu aģentu" - laimē jaunu velosipēdu!

© F64 Photo Agency

Turpmāk ziņu portālā www.nra.lv iedzīvotāji varēs aktīvi līdzdarboties ziņu veidošanā, iesūtot portālam foto un video materiālus par interesantiem notikumiem Latvijā.

Portāla nra.lv redaktors Viesturs Radovics: "nra.lv projekts "Ziņu aģents" dod iespēju ikvienam piedalīties ziņu tapšanā, ziņojot par notikumiem, kurus citi nav ievērojuši. Jebkurš mobilā tālruņu lietotājs, fotografējot un filmējot sev apkārt notiekošo, var ietekmēt sabiedrības dienas kārtību. Nestāvi malā, ziņo par nejēdzībām, palīdzi tās likvidēt!"

Foto un video materiālus var iesūtīt šādās kategorijās: „Satiksmes nejēdzības”, „Mans skatījums”, „Paparaci” un „Kuriozi”. Kategorijas ar laiku tiks papildinātas.

Portāla veidotāji saviem lietotājiem ir sarūpējuši arī konkursu. Sadaļas „Satiksmes nejēdzības” ziņu aģentiem būs iespēja laimēt arī jaunu Merida velosipēdu.

Konkursa noteikumi.

Latvijā

23. septembrī Cēsu novadā, Līgatnē, kādā dzīvoklī tika atrasts 1973. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Valsts policijas amatpersonas, reaģējot uz izsaukumu, notikuma vietā konstatēja, ka vīrietim nodarīti smagi miesas bojājumi, tostarp brūces galvas apvidū, kas, iespējams, izraisīja viņa nāvi. Par notikušo nekavējoties sākts kriminālprocess.