"Ryanair" atjauno maršrutu Rīga-Brēmene

Zemo izmaksu lidsabiedrība Ryanair šodien paziņojusi par lidojumu atsākšanu maršrutā Rīga-Brēmene no 2012.gada novembra, paplašinot savu 2012/2013.gada ziemas lidojumu sarakstu līdz 11 maršrutiem, pārvadājot vairāk par 800 000 pasažieriem gadā un nodrošinot 800 vietējās darbavietas.

Ryanair atzīmē maršruta Rīga-Brēmene atjaunošanu, piedāvājot 100 000 biļetes par cenu no deviņiem latiem lidojumiem uz dažādiem galamērķiem Eiropā ar izlidošanu otrdienās, trešdienās un ceturtdienās septembrī un oktobrī. Biļetes var rezervēt līdz pirmdienas, 30.jūlija, pusnaktij. Biļešu pārdošana uz Ryanair reisiem maršrutā Rīga-Brēmene sāksies lidsabiedrības mājas lapā www.ryanair.com rīt, 27.jūlijā.

Ryanair Ziemeļvalstu un Baltijas pārdošanas un mārketinga vadītāja Elīna Hakarainena (Elina Hakkarainen) norāda: "Ryanair ar gandarījumu paziņo par lidojumu atjaunošanu maršrutā Rīga - Brēmene, sākot ar 2012.gada novembri, tādējādi paplašinot savu 2012/2013.gada ziemas lidojumu sarakstu līdz 11 maršrutiem, pārvadājot vairāk par 800 000 pasažieriem gadā un nodrošinot 800 vietējās darbavietas. Reisi notiks trīs reizes nedēļā - otrdienās, ceturtdienās un sestdienās - sākot ar 8.novembri."

"Lai atzīmētu maršruta atjaunošanu, Ryanair piedāvā 100 000 biļetes par cenu no deviņiem latiem lidojumiem uz dažādiem galamērķiem Eiropā šā gada septembrī un oktobrī ar izlidošanu otrdienās, trešdienās un ceturtdienās. Biļetes var rezervēt līdz pirmdienas, 30. jūlija, pusnaktij. Tā kā biļetes par šo fantastiski zemo cenu tiks strauji izpirktas, aicinām pasažierus nekavējoties tās rezervēt mājas lapā www.ryanair.com."

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais