Līvānos norit pilsētas svinības

Līvānos norisinās pilsētas svētku pasākumi. Vakar svētku atklāšanā notika svētku gājiens no domes līdz Tradīciju laukumam, bet vēlāk kopā ar kapelu "Jūlijs" uzstājās dažādi Latvijā populāri šlāgerizpildītāji. Pilsētas svētku pirmā diena noslēdzās ar zaļumballi kopā ar grupu "No 1/2 vārda" Tradīciju laukumā. Savukārt šodien, Līvānu pilsētas svētku otro dienu no rīta ievadīs sporta svētki Ubaglīča stadionā. Turpinājumā paredzēta motociklistu parāde, vizināšanās ar motocikliem un Bēbīšu svētki pie amatniecības centra. Līvānu skolu stadionā notiks Latvijas spēkavīru čempionāta posms un uzņēmēju gadatirgus Tirgoņu ielā pie kultūras centra.

Vakarā no plkst.19 Zaķusalā pašā Daugavas krastā sāksies svētku lielkoncerts, kurā uzstāsies tautā iemīļotie Dailes teātra aktieri Artūrs Skrastiņš, Artis Robežnieks, Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Ērika Eglija. Turpinājumā paredzēts grupas "Sīpoli" un Mārtiņa Brauna koncetrs. Savukārt par svētku kulmināciju kļūs Laimas Vaikules, grupas "Lady’s Sweet" un Jāņa Stībeļa uzstāšanās.

Pēc koncerta paredzēta svētku uguņošana un nakts balle ar kopā grupām "Tumsa" un "Klaidonis".

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.