Aicina apskatīt visas 24 "Govju parādes Ventspils 2012" gotiņas

Ventspils aicina apskatīt unikālos mākslas darbus – apgleznotās gotiņas „Govju parādes Ventspils 2012” dalībnieces, kas izstādītas pilsētas ielās, laukumos, parkos un skvēros.

style="text-align: justify;">Lai raibaļas būtu vieglāk atrast, Ventspils Tūrisma informācijas centrā ir pieejama pastaigu karte „Govju parāde Ventspilī”, kas izdota latviešu, krievu un angļu valodā. Kartē ir informācija par visiem 24 mākslas darbiem: mākslinieku veidotās skices, darbu apraksti un karte, kurā norādītas gotiņu atrašanās vietas.

Pilna informācija par mākslinieku darbu koncepcijām, kā arī karte ar gotiņu atrašanās vietām pieejama „Govju parādes Ventspils 2012”oficiālajā mājas lapā www.cowparade.ventspils.lv.

Atgādinām, ka fotografējoties kopā ar gotiņām ir iespējams pelnīt arī ventus. Gotiņas jānofotografē un Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com jāizveido sava galerija. Par katru publicēto bildi var saņemt 10 ventus, bet kopā var nopelnīt 240 ventus. Tikai jāatceras, ka jāiesūta katras gotiņas viena – vislabākā bilde, uz kuras redzams arī autors pats vai viņa ģimene un draugi.

Kā jau iepriekš ziņots, 30.jūnijā Ventspilī svinīgi atklāja "Govju parādi Ventspils 2012". Atklāšanas pasākumu apmeklēja vairāk nekā 40 tūkstoši interesentu no Latvijas  un ārvalstīm, kas varēja ne tikai apskatīt gotiņas, bet arī satikt mākslas darbu autorus. 

Rudenī notiks mākslas darbu izsole, un iegūtie līdzekļi tiks izlietoti labdarībai - bērnu nama „Selga” rotaļu laukuma izveidei.

Latvijā

Pirms nedēļas klajā nāca Latvijas Televīzijas raidījuma “de facto” sižeti par saraksti starp tagad Polijā apcietināto Krievijas juristu Anatoliju Bļinovu un, visticamāk, Leonīdu Ņevzļinu, Izraēlā mītošo miljardieri, kurš ir naftas kompānijas “Jukos” bijušais vadības pārstāvis.

Svarīgākais