"Positivus" telšu pilsētiņa būs atvērta jau no ceturtdienas

Positivus festivāla Merrild telšu pilsētiņa būs atvērta jau ceturtdien, 19.jūlijā no plkst. 17:00. Naktī paredzēta pirmā ballīte, kurā uzstāsies dīdžeju duets Crystral Sound System un Radio 101 dīdžejs Egons Reiters.

"Šis ir pussolis uz trīs dienu festivālu, par ko mēs tik ļoti sapņojam," saka Positivus festivāla organizētājs Ģirts Majors. "Arī iepriekšējos gadus pirmie apmeklētāji jau ieradās laikus un kempinga iepriekšējā naktī pulcējās gandrīz 1000 cilvēku. Šogad mēs sagaidām vēl vairāk."

Positivus festivāla Merrild telšu pilsētiņas iemītnieki ierodoties laikus varēs vieglāk izvēlēties sev tīkamāko adresi - šogad pirmo reizi tiks iezīmētas ielas, ļaujot apmesties, piemēram, Ledus kafijas ielā 3 un ar Latvijas Pasta Exprespasta starpniecību sūtīt viens otram vēstules.

Merrild telšu pilsētiņa darbu sāks ceturtdien pulksten 17:00. Jau ceturtdien uz Positivus festivāla norises vietu Salacgrīvā sāks kursēt īpašais Positivus Ekspresis, no Rīgas tas aties pulksten 16:00. Merrild telšu pilsētiņas biļete pērkot atsevišķi no festivāla biļetes maksā Ls 4,50, bet ieeja telšu pilsētiņā atļauta tikai ar derīgu kempinga un festivāla aproci.