Iedzīvotājus satrauc iereibis jaunietis, kurš apsēdies pie Vanšu tilta vantīm

Šodien ap pusdienlaiku operatīvie dienesti steidzās uz Vanšu tiltu, kur pie vantīm bija novērots aizdomīgs jauns vīrietis, tomēr izrādījās, ka viņa mērķis nebija iekarot tilta virsotni, bet gan vienkārši pasēdēt.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, ap plkst.13 policija saņēma informāciju par kādu aizdomīgu vīrieti, kurš sēž zemē pie Vanšu tilta vantīm Pārdaugavas pusē.

Notikuma vietā ieradās gan policisti, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Policisti konstatēja, ka jaunietis sēž un izskatās iereibis. Nekas neliecināja, ka viņam būtu vēlēšanās kāpt vantīs. Iespējams, jaunais vīrietis bija lietojis narkotikas. Viņš tika nodots mediķiem.

Policija pateicas iedzīvotājiem, kuri ziņoja par šo gadījumu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais