Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Dalībai kopstendā izstādē "Riga Food 2012" pieteikušies septiņi Latvijas uzņēmumi

Dalībai Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta un Zemkopības ministrijas (ZM) organizētajā kopstendā izstādē "Riga Food 2012" pieteikušies septiņi uzņēmumi.

Dalībai stendā pietiecies uzkodu ražotājs un tirgotājs SIA "Fooderus", būvmateriālu tirgotājs un konditorejas izstrādājumu ražotājs SIA "Māris&Co", gaļas pārstrādes uzņēmums SIA "Rēzeknes gaļas kombināts", konditorejas ražotājs SIA "Daugulis&Partneri", garšvielu ražotājs un tirgotājs SIA "Valežs", dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums SIA "Dimdiņi", un piena pārstrādes uzņēmums SIA "Edaks".

Grišāne prognozēja, ka kopstendā varētu pieteikties vēl vairāk uzņēmumu, jo pieteikties dalībai kopstendā izstādē "Riga food 2012" un saņemt līdzfinansējumu iespējams vēl līdz 29.jūlijam.

Jau ziņots, ka dalībai kārtējā starptautiskajā izstādē "Riga Food 2012", kas plānota septembrī, pieteikušies jau vairāk nekā 30 ārvalstu uzņēmumu. Valsts agrārās ekonomikas institūts un ZM sadarbībā ar izstāžu rīkotājsabiedrību "BT1" pārtikas izstādē "Riga Food 2012" septembrī organizēs Latvijas pārtikas uzņēmumu kopstendu un finansiāli atbalstīs uzņēmumu dalību tajā.

Latvijas uzņēmumu kopstends būs 168 kvadrātmetrus liels. Uz līdzfinansējumu dalībai kopstendā var pretendēt Latvijā reģistrēts komersants, zemnieku saimniecība, kooperatīvā sabiedrība, kas darbojas lauksaimniecības un pārtikas produktu ražošanas vai tirdzniecības jomā, izņemot zivsaimniecības nozari.