Jūnijā visvairāk skatītais televīzijas raidījums bijis "Saimnieks meklē sievu"

Jūnijā visvairāk skatītais televīzijas raidījums bija kanālā "TV3" veidotais izklaidējošais raidījums "Saimnieks meklē sievu", liecina aģentūras "TNS" veiktais pētījums.

Šo raidījumu vērojuši vidēji 255 700 jeb 12,6% Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Otrs populārākais raidījums bijis Latvijas Televīzijas veidotais ziņu raidījums "De facto", ko skatījušies vidēji 10,4% jeb 211 700 skatītāji. Telekompānijas "TV3" veidotais seriāls "UgunsGrēks" pie televizoru ekrāniem pulcējis 10% jeb 202 600 skatītājus.

Starp 20 populārākajām televīzijas pārraidēm jūnijā iekļuvušas "TV3 ziņas", "UgunsGrēks līgo Limbažos", "Nekā personīga" un "Piedzimis divgalvains". Savukārt no Latvijas Televīzijas 1.kanāla raidījumiem 20 skatītāko pārraižu vidū bijuši arī "Raimonda Paula dueti", "Panorāma", "Latvija līgo Bauskā", intervija ar Lielbritānijas vēstnieku Latvijā Endrjū Soperu un Anglijas karalienes Elizabetes II valdīšanas 60 gadu jubilejas svinības.

No Latvijas Televīzijas 7.kanāla pārraidēm populārākais bijis Eiropas čempionāta futbolā pusfināls, kurā spēlēja Vācija un Itālija, kā arī šī čempionāta apakšgrupas spēle starp Poliju un Krieviju.

Starp populārākajām 20 pārraidēm iekļuvis arī telekompānijas LNT ziņu izlaidums svētdienā.

"TNS" ir pilna servisa tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra Latvijā, kas nodarbojas ar patērētāju vajadzību izpēti, uzņēmumu reputācijas un darbinieku apmierinātības novērtēšanu, zīmolu atpazīstamības un marku tēla pētījumiem, produktu testiem, noslēpumainā klienta pētījumiem, kā arī mediju auditorijas pētījumiem, informāciju un analīzi par mediju lietošanas ieradumiem un mediju reklāmas apjomiem.

Svarīgākais