Līgo dienā alkohola reibumā pieķerti 95 transportlīdzekļu vadītāji

Vakar, 23.jūnijā, Līgo dienā alkohola reibumā pieķerti 95 transportlīdzekļu vadītāji, informēja Valsts policijā.

No tiem 25 vadījuši automašīnas, bet pārējie - velosipēdus un motorollerus.

Vakar kopā reģistrēti 34 ceļa satiksmes negadījumi, kuros kopā cietuši 13 cilvēki. Bojā gājušo nav.

Vakar ceļa Rēzekne-Daugavpils 98.kilometrā 1984.gadā dzimusi sieviete, alkohola reibumā vadot automašīnu "Volkswagen Golf", lokveida kustības krustojumā nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar automašīnas vadību un uzbrauca ceļa zīmei. Satiksmes negadījumā cieta pati automašīnas vadītāja un 1986.gadā dzimis pasažieris, kurš arī bijis alkohola reibumā. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Ādažu novadā vakar notikusi divu automašīnu sadursme, kurā cietuši seši cilvēki, tostarp arī mazi bērni. Negadījums noticis Ādažu novadā, Baltezera virzienā, 6.kilometrā, aiz Gaujas tilta.

Tur notikusi sadursme starp 1972.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Citroen" un 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Volkswagen". Negadījumā cieta seši automašīnā "Citroen" braucošie: 1961., 1964., un 1979.gadā dzimušas sievietes, 2008., un 2010.gadā dzimuši zēni un 2003. gadā dzimusi meitene. Bērni no slimnīcas atlaisti mājās, bet 1964. un 1979.gadā dzimušās sievietes no nogādāšanas slimnīcā atteikušās. Slimnīcā nogādāta vien 1961.gadā dzimusī sieviete.

Šajā sadursmē iesaistītajiem autovadītājiem alkohola reibums nav konstatēts.

Latvijā

Vai “airBaltic” pērk lidmašīnas, lai tās izīrētu citiem? Šāds jautājums sociālajos tīklos sastopams bieži, kopš nacionālā aviokompānija paziņoja, ka no nākamā gada papildu lidmašīnas tiks izīrētas aviācijas gigantam “Lufthansa Group”. Par to, ko šis darījums nozīmē lidsabiedrībai un iedzīvotājiem, plašāk vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.