Policija Jāņu reidos 10 000 kārtīgiem šoferīšiem izdalīs apbalvojumu - ūdens pudeli

Arī šis gads neiztiks bez Valsts policijas Līgosvētku un Jāņu dzērājšoferu reidiem, kuri sāksies jau šodien, 21.jūnijā. Taču šoferīšiem, kuri šogad pie stūres būs sēdušies skaidrā prātā, policijas reidos kā simbolisks pateicības žests tiks pasniegts dzeramais ūdens no "Vichy". Akcijas ietvaros paredzēts izdalīt 10 000 dzeramā ūdens pudeļu.

Kopumā kārtīgajiem spēkratu stūrmaņiem tiks izdalīti 10 000 "Vichy" ūdens pudeļu, simboliski grādīgos dzērienus aizstājot ar daudz veselīgāku atspirdzinājumu. Kā zināms, cilvēki ievēro ne tikai sodus, bet arī pateicību, tāpēc ir vēlme pateikt paldies tiem šoferiem, kuri izvēlējušies Jāņus pavadīt apzinīgi un pie auto stūres sēsties skaidrā prātā.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais