Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Sieviete šokēta par "Revertas" rīcību, mēģinot panākt viņas un bērnu izlikšanu no mitekļa

Pagājušā nakts kādai sievietei un viņas diviem bērniem bijusi kā šausmu filmā, jo viņas īrētajā dzīvoklī ielauzušies bijušās "Parex" bankas, tagad "Reverta", nolīgti iespaidīga izskata vīrieši, kuri demolējuši māju, biedējuši dzīvokļa iemītniekus, tādējādi mēģinot panākt viņu izlikšanu no dzīvokļa.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja dzīvokļa īrniece Viktorija, viņa ar saviem diviem bērniem patlaban mitinās kādā piecistabu dzīvoklī Ganu ielā. Savulaik kredītu šī dzīvokļa iegādei bankā ņēmusi kāda cita sieviete, bet Viktorija iemaksājusi pietiekamu naudas summu un noslēgusi vienošanos, ka viņa šajā dzīvoklī var dzīvot līdz 2018.gadam. Acīmredzot bankas un dzīvokļa īpašnieces starpā izcēlušās kādas domstarpības un banka tagad mēģina dzīvokli atgūt.

Jau 13.jūnijā bankas pārstāvji vēlējušies no Viktorijas saņemt parakstu, ka viņa labprātīgi aiziet no dzīvokļa, ko viņa atteikusies parakstīt. Pagājušajā naktī tajā ielauzušies, pēc sievietes teiktā, bankas nolīgi bandīti, kas atslēguši elektrību, neļāvuši lietot pat sveces, kā dēļ sievietes dēliņam nomirusi akvārijā dzīvojošā zivtiņa, par ko puika ļoti bēdājies. Bankas pārstāvji esot sagraizījuši sievietei piederošu kažoku, ādas jaku, kā arī citus apģērba gabalus, rupji lamājušies un dažādiem psiholoģiskiem paņēmieniem centušies panākt savu. Sieviete pēc šiem notikumiem bērnam bijusi spiesta izsaukt pat Neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Sieviete apgalvo, ka vīriešiem, kuri ielauzušies dzīvoklī, nav bijis arī nekāda tiesu izpildītāju lēmuma. Arī šodien visa jezga turpinoties. Sieviete baidās pamest dzīvokli, jo atpakaļ viņu vairs var arī neielaist. Problēmas risināšanā viņa iesaistījusi arī mediju pārstāvjus, ziņošot par notiekošo bērnu tiesu aizsardzības iestādēm, kā arī tiesībsargam. Sieviete par notiekošo bija ziņojusi arī policijai, kur par viņu esot pasmējušies. Tomēr pēc laika viena ekipāža ieradusies, pārliecinājusies, ka "draudi nepastāv", un aizbraukusi.