VNĪ izsola īpašumus par 11 700 latiem, kuģis "Pērkons" nevienu neinteresē

Šodien VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) organizētajās mutiskās atklātās valsts nekustamā īpašuma izsolēs tika pārdoti četri nekustamie īpašumi kopā par aptuveni 11 700 latiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja VNĪ pārstāve Daiga Laukšteina.

Šodien tika pārdots nekustamais īpašums Ludzā, divi neapbūvēti zemes gabali Talsos un Ķekavā, kā arī domājamā daļa no kopīpašuma Rēzeknē.

"Savukārt vēlēšanos vairāksolīšanā iegādāties Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku kuģi A-18 jeb "Pērkons" un mācību bāzi "Līčupe" neviens neizteica," piebilda Laukšteina.

Jau ziņots, ka VNĪ šodien rīkoja valsts īpašumā esošu nekustamo īpašumu objektu, nekustamo īpašumu valsts domājamo daļu, neapbūvētu zemes gabalu, neapbūvētu zemes starpgabalu un kuģa A-18 "Pērkons" atkārtotu izsoli.

Kuģa izsoles sākumcena bija 17 160 lati. Kuģi mēģināts izsolīt jau vairākkārt, martā tā izsoles sākumcena bija noteikta 22 880 latu apmērā. Janvārī tā bija 28 600 latu.

"Pērkons" ir Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku kuģis, kas tehniskā stāvokļa dēļ netiek izmantoti bruņoto spēku vajadzībām. Savulaik tas saņemts dāvinājumā no ārvalstīm.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.