Izsolē pārdos ASV vēstniecības mēbeles, sadzīves un datortehniku

No 13.jūnija līdz 14.jūnijam ASV vēstniecība Latvijā rīko izsoli, kurā būs iespējams nopirkt vēstniecībai un amerikāņu diplomātiem vairs nevajadzīgās mēbeles, sadzīves tehniku un datortehniku.

Mantas izsole notiks aizklātā veidā. Saņemt izsoles noteikumus un reģistrēties iespējams Rīgā, Viskaļu ielā 11, AS "Reaton" noliktavu kompleksā no plkst.9.30 līdz 11.30 un no plkst.13.30 līdz 16, aģentūru LETA informēja vēstniecības preses un kultūras nodaļas atašejs Eimija Storova.

Visas no izsolē pieejamajām lietām ir labā un izmantojamā stāvokli. Izsolē būs iespējams iegādāties krēslus, galdus, dīvānus un citas lietas.

Šī nav pirmā reize, kad vēstniecība rīko šādas izsoles. Piemēram, līdzīga veida izsole organizēta pagājušā gada vasarā, kad visas piedāvātās mantas arī pārdotas.

Latvijā

Satiksmes ministrija (SM) ir sagatavojusi grozījumus Autoceļu lietošanas nodevas likumā, ar kuriem plānots palielināt valsts pamatbudžeta ieņēmumus no autoceļu lietošanas nodevas 2025.gadā 25,765 miljonu eiro apmērā, kā arī turpmāk ik gadu 25,105 miljonu eiro apmērā, izriet no Finanšu ministrijas (FM) informatīvā ziņojuma, kuru ceturtdien skatīs valdība.