Jūrmalas bērnudārza vadītājai izteikts rājiens un noteikts atmaksāt nepamatoti iztērētos līdzekļus

Jūrmalas pilsētas dome 2012.gada 2.maijā par noteiktās darba kārtības pārkāpšanu izteikusi rājienu Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestādes "Podziņa" vadītājai Anitai Auziņai, kura līdz 2012.gada 6.februārim veica arī Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaniņš" vadītājas pienākumus.

A. Auziņai noteikts līdz 2012.gada 15.decembrim atmaksāt nepamatoti iztērētos pašvaldības budžeta līdzekļus Ls 1366,06 apmērā, maksājumus veicot Jūrmalas pilsētas domes norēķinu kontā.

Rājiens bērnudārza vadītājai izteikts un vienošanās par parāda atmaksu noslēgta, pamatojoties uz Jūrmalas pilsētas domes Revīzijas un audita nodaļas ziņojumu. Ziņojums apliecina, ka bērnudārzā "Zvaniņš" nepamatoti izmaksāta alga skolotāja palīdzei laika posmā no 2011.gada septembra līdz šā gada februārim, kura faktiski nav veikusi skolotāja palīga pienākumus, bet tajā laikā atradusies ārvalstīs.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis atzinīgi novērtē domes Revīzijas un audita nodaļas šogad paveikto, uzsverot, ka drīzumā tiks sniegts arī citu amatpersonu darbības vērtējums saistībā ar Valsts kontroles revīzijas atzinumu.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais