LDDK apbalvos Labākos darba devējus Kurzemē

Piektdien, 8.jūnijā plkst.15.00 Ventspils Digitālajā centrā (Ventspils, Akmeņu iela 3, 2.stāvs) norisināsies Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) vadības tikšanās ar reģiona uzņēmējiem un šā gada Kurzemes labāko darba devēju apbalvošana.

LDDK ģenerāldirektore Līga Menģelsone: "Šogad LDDK Latvijas reģionu labākos darba devējus apbalvos jau piekto gadu. Uzņēmējiem, kuri ne tikai attīsta veiksmīgu biznesu, bet arī rūpējas par saviem darbiniekiem, darba vidi un domā par ilgtermiņa perspektīvu, ir jāsaka "paldies" par to, ko viņi dara sava reģiona un visas Latvijas ekonomikas labā, un jādod iespēja par viņu "veiksmes formulu" uzzināt arī citiem."

Pirms Kurzemes reģiona labākā darba devēja apbalvošanas notiks LDDK tikšanās ar reģiona uzņēmējiem, piedaloties gan LDDK ģenerāldirektorei Līgai Menģelsonei un sociālā dialoga koordinatorei Kurzemes reģionā Sanitai Lindei, gan Ventspils domes pārstāvjiem.

LDDK Kurzemes reģiona sociālā dialoga koordinatore Sanita Linde: "Pēdējos gados esam daudz darba ieguldījuši efektīvākas sadarbības organizēšanā starp dažādām institūcijām - lai izglītības iestāžu piedāvājums atbilstu darba devēju vajadzībām, lai pašvaldības būtu pretimnākošas aktīviem un mērķtiecīgiem uzņēmējiem, lai vietējiem iedzīvotājiem būtu iespēja nevis doties "labākas dzīves" meklējumos uz galvaspilsētu vai pat citām valstīm, bet iegūt darbu un nodrošināt savu nākotni dzimtajā novadā. Protams, vēl daudz darba veicams, lai to panāktu, tomēr efektīva sociālā dialoga ceļā tas ir izdarāms."