Liepājas pludmalē atklāj ballīšu sezonu

Šo piektdien, 8.jūnijā, kokteiļbārs Red Sun Buffet atklāj vasaras sezonu ar BEACH BAR atvēršanu tieši Liepājas pludmales smiltīs, netālu no estrādes "Pūt, vējiņi!".

Jau trešo vasaru pēc kārtas Liepājas pludmalē būs iespēja ne tikai "ķert" iedegumu un baudīt ūdenspriekus, bet arī ballēties. Arī šovasar tiks piedāvāti labākie Latvijas dīdžeji, iemīļotākie dziedātāji un ballītes līdz pat saullēktam.

Pateicoties Liepājas pilsētas domes atbalstam, padomāts arī par nakts dzīves cienītāju drošību - tiks izgaismots ceļ cauri parkam līdz pat pludmales "bufetei". Gādāts tiks arī par liepājnieku un viesu ērtībām - pludmales "bufetē" būs iespējams izīrēt "saules gultas" un saulrieta oranžus velosipēdus. Pavisam drīz būs iespēja pludmalē remdēt arī apetīti, jo tiks gatavota līdzi ņemamā maltīte "Red Sun Food".

"Žēl, ka silto mēnešu mums ir tik maz, bet varbūt labi - vismaz esam iemācījušies izbaudīt tos no sirds. Gaidām arī šovasar visus silto vakaru mīļotājus pie mums pludamlē. Uzstādīsim arī īpašu saldējuma "Magnum" saulrietu kalendāru, kurā katru dienu tiks norādīts precīzs saulrieta laiks, lai nepalaižat garām," stāsta "bufetes" mārketinga speciāliste Laura Stūrīte. "Jau tagad esam ieplānojuši interesantas ballītes - lakross čempionāta un Liepājas pusmaratona after party, Zvejnieksvētku sporta diena, Kurzemes Radio 15 gadu dzimšanas dienas svinības u.c.," vasaras plānus atklāj L.Stūrīte.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.