Mūžībā aizgājis ilggadējais Baložu pilsētas domes izpilddirektors Aivars Stikuts

Pēc ilgas un smagas slimības, 26. maijā pārstāja pukstēt Baložu domes un pašvaldības "dvēseles", Aivara Stikuta, sirds, ziņo Baložu pašvaldības portāls.

Aivars aizsāka savas darba gaitas Baložu domē 1996.gadā kā datorspeciālists. Jau 1998.gadā viņa darba prieks un pozitīvā attieksme bija par pamatu, lai kļūtu par pašvaldības izpilddirektoru. Aivars aizrāvās ar savu darba pienākumu veikšanu tik ļoti, ka brīžiem nācās norādīt uz nepieciešamību atpūsties. Bet tik un tā Aivars uzskatīja par nepieciešamu būt klāt visos pilsētai un iedzīvotājiem svarīgos pasākumos. Izprotot likumdošanas koridorus un iedzīvotāju karstākās vēlmes viņš spēja atrast risinājums pat, šķietami, neatrisināmiem uzdevumiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.