"Dr.Lūkina acu klīnika" nodrošinās aktrises Skurstenes acu ārstniecību bez maksas

Uzzinot par nepieciešamo palīdzību Veltai Skurstenei, Dr. Lūkina acu klīnika vērsās Ziedot.lv ar piedāvājumu uzņemties Veltas Skurstenes acu ārstniecību līdz pat mūža galam bez maksas, ziņo portāls Ziedot.lv.

Velta Skurstene ir aizkustināta un pateicīga visiem ziedotājiem un piekrita viņai ziedotos līdzekļus izlietot citu veco ļaužu acu problēmu risināšanai.

"Es esmu ļoti priecīga un laimīga, ja varu kā palīdzēt citiem" - saka aktrise un piekrīt viņas vārdā nosauktas veselības programmas izveidei, kas pirmām kārtām palīdz acu ārstniecībā, bet, ja nepieciešams arī citām veselības problēmām, kas nereti Latvijas sirmgalvjiem nav pa kabatai.

Atsaucoties aktrises aicinājumam - palīdzēsim Latvijas sirmgalvjiem, kas cieš no acu vai citām veselības problēmām: http://www.ziedot.lv/lv/project/1427

Jau ziņots, ka aktrisei konstatēta acs tīklenes distrofija. Kopš 2008. gada viņai 4 reizes gadā jāveic injekcijas acīs, lai nezaudētu redzi. Vienas injekcijas maksa ir 90 latu, kas ir lielākā aktrises ikmēneša pensijas daļa.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)