"Cirque de Glace" izrādes pārceļ uz 23.decembri

Šova no Lielbritānijas "Cirque de Glace" organizatori informē, ka šova izrādes tiek pārceltas no 26.maija uz 2012. gada 23.decembri.

Ar nožēlu paziņojam, ka sakarā ar radušamies tehniskiem iemesliem nav iespējams šovam notikt paredzētajā laikā. Sarežģītā aparatūra, bez kuras nav iespējams šovs, Baltijā nav pieejama, bet ir jāieved no Vācijas. Nepieciešamo aparatūru nav iespējams atvest no Vācijas uz 26.maiju. Ņemot vērā šovā iesaistīto ""Cirque de Glace" kolektīva saspringto izrāžu grafiku, ir noteikts šova norises Latvijā datums, kā 2012. gada 23.decembris.

Šova rīkotāji gan garantē priekšnesuma norisi šā gada 23.decembrī. Visas izpārdotās biļetes būs derīgas arī 23. decembra izrādēs. Šova izrāžu norises laiks paliek neizmainīts: plkst. 15.00 un plkst. 18.00.

Vairāk informācijas iespējams saņemt pa telefonu +371 22367914 vai nosūtot interesējošos jautājumus uz e-pastu: cirksdg@inbox.lv.

Latvijā

Pēc tam, kad Bērnu klīniskajā Universitātes slimnīcā nomira pret difetriju nevakcinēts puisītis, bet viņa divas māsas, kas arī slimo ar šo nāvējošo slimību, pretēji vecāku gribai turpina ārstēties slimnīcā, soctīklos arvien plašāk skan vakcīnu skeptiķu uzbrukumi ārstiem.

Svarīgākais