Rīgā vadītājs atstāj avarējušu automašīnu ar diviem cietušajiem

Vakara Rīgā pēc avārijas pagaidām neidentificēts autovadītājs atstāja automašīnu, kuras salonā palika divas cietušas jaunietes.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ezermalas ielā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Audi" nobrauca no ceļa un ietriecās zemes uzbērumā. Transportlīdzekļa vadītājs notikuma vietu atstāja.

Avārijā cieta divas jaunietes, kuras atradās automašīnas salonā. 1994. un 1995.gadā dzimušajām jaunietēm tika sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas, bet no hospitalizācijas viņas attiecās. Abām cietušajām mediķi konstatēja alkohola reibumu. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro automašīnas vadītāja personību.

Savukārt Rīgā, Sarkandaugavas ielā, tramvajs traumēja 1950.gadā dzimis vīrietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 45 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, bet 35 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 20 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji, kā arī 14 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais