"airBaltic" padome pagarina līgumu ar izpilddirektoru Martinu Gausu

© F64 Photo Agency

Latvijas nacionālās aviosabiedrības airBaltic padome ir pagarinājusi līgumu ar Martinu Gausu, airBaltic izpilddirektoru un valdes priekšsēdētāju, līdz 2014.gada 31.martam.

Martins Gauss kļuva par airBaltic izpilddirektoru un valdes priekšsēdētāju 2011.gada 1.novembrī, līgums tika noslēgts uz divpadsmit mēnešiem.

Aviokompānijas valde sastāv no trim locekļiem. airbaltic izpilddirektors Martins Gauss ir valdes priekšsēdētājs. Jaunais airBaltic operāciju vadības direktors Martins Sedlackis kopīgi ar airBaltic finanšu direktoru Vitoldu Jakovļevu turpinās darbu kā valdes locekļi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais