Pieejami četri jauni čarterlidojumu galamērķi

Tūrisma operators Novatours sācis lidojumus uz četriem jaunajiem vasaras sezonas galamērķiem - Larnaku Kiprā, Sicīliju Itālijā, Rodosu un Halkidiki Grieķijā. Lai Baltijas valstu ceļotājiem sniegtu plašāku piedāvājumu par konkurētspējīgām cenām, lidojumi uz šiem galamērķiem notiks ar pārsēšanos Viļņas lidostā.

"Papildus jaunajiem galamērķiem, joprojām organizējam arī tiešos reisus uz Turciju, Bulgāriju un Krētu Grieķijā. Prognozējam, ka vasaras sezona būs veiksmīga, un, līdzīgi kā pagājušajā vasarā, - vieni no populārākajiem galamērķiem būs Bulgārija un Turcija. Ceļot gribētājiem regulāri piedāvājam dažādas akcijas ar atlaidēm, iecienīti ir arī pēdējā brīža piedāvājumi, kā arī izmēģinām jaunus risinājumus, piemēram, ceļojumu pārdošanu internetā," stāsta Leonīds Močeņovs, Novatours direktors.

Lai ceļotājiem no Baltijas valstīm sniegtu plašākas izvēles iespējas un piedāvātu ceļojumus par konkurētspējīgām cenām, Novatours daļu no vasaras sezonas galamērķiem organizē ar pārsēšanos Viļņā. Ceļojumiem ir izstrādāts ērts maršruts, sastādīts precīzs savienojuma laiku un lidojumu grafiks, līdz ar to pasažieri Viļņā uzkavēsies vien aptuveni stundu. Aviokompānija Rīgas lidostā nodrošina pasažieru, gan arī bagāžas reģistrāciju līdz attiecīgajam galamērķim.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais