Uzsāks būvdarbus jauno stacionāro radaru vietās

Uzņēmums Vitronic Baltica un partneri, turpinot sāktos būvdarbus stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās, tuvākajā laikā Rīgā uzsāks darbus vēl divās vietās – Gustava Zemgala gatvē un Ieriķu ielā.

Būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās Rīgā strauji tuvojas noslēgumam. Šobrīd stacionāro iekārtu montāžas darbi ir pabeigti septiņās vietās: Krasta ielā 101 un divās vietās uz Vanšu, Salu un Dienvidu tilta. Kā tas paredzēts konkursa ietvaros, pirms stacionārajām mērierīcēm uzstādīs arī brīdinošas ceļa zīmes.

Tuvākajā laikā uzņēmuma sadarbības partneris SIA Latvijas Energoceltnieks darbu turpinās divās citās vietās galvaspilsētā – Gustava Zemgala gatvē un Ieriķu ielā. Vitronic Baltica un partneri šonedēļ saņēmis arī kārtējo stacionāro radaru komplektu piegādi no ražotāja Vācijā un intensīvi strādā, lai izpildītu darbus saskaņā ar vienošanos ar pasūtītāju. Informācija par to, kurās vietās tiks veikti būvdarbi, regulāri tiks papildināta.

Uzņēmums jau agrāk informējis, ka stacionāro radaru montāža ir pietiekami vienkāršs un relatīvi ātrs process, lielāko laika daļu fotoradaru uzstādīšanai aizņem projektu izstrāde un saskaņošana, kā arī elektropieslēguma nodrošināšana.

Saskaņā ar līgumu Vitronic Baltica un Partneri jāpiegādā un jāuzstāda 160 stacionārie fotoradari, no kuriem 100 ir ar mērierīcēm un 60 – tukši ietvari, un jānodrošina 30 pārvietojamo iekārtu darbība. Plašāka informācija par radaru izvietošanas vietām ir pieejama Valsts policijas mājas lapā.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais