Rīgā automašīna smagi traumē četrus gadus vecu zēnu

Vakar Rīgā automašīna notrieca četrus gadus vecu zēnu, kurš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, Salnas ielā automašīna "Nissan" notrieca 2008.gadā dzimušu zēnu, kurš no negadījuma vietas ar smagām traumām nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Savukārt Rīgā, Slāvu lokā, pagriezienā uz Krustpils ielu, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdistu, 1941.gadā dzimušu vīrieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietušais ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tukuma novadā, autoceļa Rīga-Ventspils 49.kilometrā, 1949.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel Vectra", uzbrauca meža dzīvniekam, kurš pēkšņi šķērsoja ceļa braucamo daļu. Pēc sadursmes automašīna iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur ietriecās kravas automašīnā "MAZ". Kravas automašīna no sadursmes apgāzās uz sāniem. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas "Opel" vadītāja un tās pasažieris - 1945.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji, astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.