"Google Street View" kartēs tagad ir arī Latvija

No šodienas Google Street View kartē tiek iekļauta arī Latvija, kas ļauj lietotājiem apskatīt un pārvietoties 360 grādu līmenī pa ielām un vietām visā valstī ar fotogrāfiskās datu bāzes palīdzību.

Street View ir populāra Google Maps bezmaksas funkcija, kas tika izveidota 2007.gada maijā un ir pieejama jau vairāk nekā 30 valstīs visā pasaulē. Karte ļauj lietotājiem detalizēti izpētīt un orientēties kādā noteiktā pilsētā vai apkaimē ar panorāmas skata palīdzību. Šī funkcija ir pieejama arī tādās Google programmās kā Google Earth un Google Maps mobilo telefonu versijā.

Vietās, kur Street View ir pieejams, "ielu skatu" var apskatīt, pietuvinot karti maksimāli tuvu vai ievelkot no kreisās Google Maps kartes malas oranžo cilvēciņa ikonu vajadzīgajā vietā. Tagad jebkuru vietu var apskatīt un izpētīt vēl pirms ierašanās tajā, kartes lietotājiem būs iespēja Latviju apceļot virtuāli, organizēt tikšanās vietas vai uzzināt ko jaunu izglītošanās nolūkos.

Nekustamā īpašuma pārdevēji un pircēji ar šīs funkcijas palīdzību var būtiski ietaupīt laiku un kartē jau iepriekš izpētīt izvēlētā īpašuma apkārtni. Tāpat šo karti varat izmantot, lai noskaidrotu braukšanas virzienus.

"Google Street View"

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais