Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

Tele2 Iekšlietu ministrijai sola vairs neatkārtot "meteorīta" akcijas

Šodien tikšanās laikā ar Iekšlietu ministrijas vadību Tele2 pārstāvji apņēmušies segt visus ministrijas dienestiem radušos zaudējumus, kā arī solījuši līdzīgas akcijas kā Mazsalacas "meteorīts" neatkārtot.

Apspriedē, kurā piedalījās Iekšlietu ministrijas, Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vadības un Tele2 pārstāvji, tika vēlreiz pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar Tele2 mārketinga akciju, kurā tika imitēta meteorīta nokrišana un sekām, kādas šī, iekšlietu ministrijasprāt, pārgalvīgā un bezatbildīgā akcija ir radījusi. Abas puses atzina, ka šī ir bijusi kļūda no kuras mācīties un no uzņēmuma pārstāvju puses izskanēja solījums, ka šādi gadījumi vairs neatkārtosies, nra.lv informēja Iekšlietu ministrijas Sabiedrisko attiecību un organizatoriskā darba nodaļas vadītāja Sintija Virse.

Tikšanās laikā Valsts policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja par dienestiem nodarītajiem materiālajiem zaudējumiem, kuru kopējā ir vairāk nekā 3000 latu. Šo summu mobilo sakaru kompānija solīja tuvākajā laikā segt.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvis vēlreiz uzsvēra, ka šādi gadījumi nav pieļaujami un atbalstāmi, jo kā jau iepriekš ir minēts, tad tajā mirklī, kad lielākā daļa spēku tika koncentrēta it kā nokritušā meteorīta vietā, citur varēja notikt kāda patiešām nopietna nelaime, kā piemēram ugunsgrēks. Tādā gadījumā sekas šai akcijai būtu nevis "atraktīvs joks", bet gan kādam cilvēkam traģēdija.

Tāpat jau vēstīts, ka Iekšlietu ministrijā ir izveidota darba grupa, kas izvērtēs vai normatīvajos aktos ir paredzēta adekvāta atbildība par darbībām, kas satur sabiedrības un atbildīgo valsts institūciju maldināšanu, kā rezultātā radušies zaudējumi, kā arī sniegt priekšlikumus par nepieciešamajām izmaiņām normatīvajos aktos.