Svarīgākajos maršrutos asfalta segumu defektu remontu pabeigs līdz maija beigām

© f64

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, ir atsākusies aktīva ceļu būvdarbu sezona uz valsts galvenajiem, kā arī uz vairākiem reģionālās nozīmes autoceļiem visā valsts teritorijā.

Paralēli tiek veikta intensīva ceļu sakārtošana pēc ziemas. Svarīgākajos maršrutos asfalta segumu defektu remonts tiks pabeigts līdz maija beigām, ziņo Latvijas valsts ceļi.

Savukārt uz vietējiem autoceļiem vietām vēl ir spēkā transportlīdzekļu sezonālie maksimālās masas ierobežojumi, kas ļauj novērst šo ceļu masveida sabrukumu laikā kad, ceļa segai pārmitrinoties, samazinās tās nestspēja. Īpaši krasi nestspēja samazinās ekspluatācijas laiku nokalpojušām segām un ceļu posmiem, kuru pamatne ir mālaina un putekļaina grunts.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.