Satiksmes ministrs sveic aviokompāniju "airBaltic" ar pasaules mēroga balvu iegūšanu

© Andrejs Terentjevs, F64 Photo Agency

Satiksmes ministrs Aivis Ronis ir gandarīts par Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic daudzpartneru lojalitātes programmas BalticMiles augsto starptautisko novērtējumu - vakarnakt Ņujorkā iegūtām divām Freddie balvām nominācijās "Labākā elitārā programma" un "Labākās punktu izmantošanas iespējas" Eiropas un Āfrikas reģionu kategorijā.

A.Ronis: "airBaltic ir izcīnījis visaugstākās starptautiskās balvas lojalitātes jomā starp pasaulē plaši zināmām un ļoti lielām aviokompānijām. Tas liecina, ka lojalitātes programmu BalticMiles augstu novērtē kā Latvijas iedzīvotāji, tā arī aviokompānijas airBaltic pasažieri no citām valstīm. Būtiski, lai sasniegtie panākumi ir turpmāks stimuls aviokompānijai airBaltic, nesot Latvijas vārdu pasaules aviopārvadātāju vidū! Tādēļ novēlu kompānijai neapstāties pie jau sasniegtajiem panākumiem, un turpināt savu uzvaras gājienu kā vienai no inovatīvākajām aviokompānijām ne tikai Eiropā, bet visā pasaulē."

Iegūstot šīs balvas airBaltic izkonkurējusi tādas aviokompānijas kā Lufthansa, British Airways un Turkish Airlines.

Latvijā

TV24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” viesojās sociologs Aigars Freimanis, kurš komentēja labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) nesenos izteikumus par bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanu. Freimanis atklāj, ka Auguļa kungam piemīt kāds “politisks netikums” un uzskata, ka šoreiz labklājības ministrs ir "mazliet iebraucis auzās."