Liepājas Promenādē zivju tirdziņš atklās sezonu

Sestdien, 14. aprīlī, plkst. 9.00 Liepājas Promenādē paredzēta zivju tirdziņa sezonas atklāšana.

Zvejnieki zivju mīļiem piedāvās gan svaigas un kūpinātas zivis, gan zivis marinādē un dažādus zivju konservus. Tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt restorāna „Fontaine International Steakhouse” šefpavāra gatavoto zivju zupu.

„Aukstā un garā ziema ir pagājusi, piekrastes zvejnieki var doties jūrā un zivju tirdziņā priecēt liepājniekus un pilsētas viesus ar dažādām jūras veltēm. Dzīvojot starp ezeru un jūru, liepājnieki ir iecienījuši vietējās dabas bagātības – jūras un ezera zivis, kā arī pieraduši, ka pilsētā var iegādāties šīs dabas veltes, tādēļ kopīgiem spēkiem jāveicina zivju tirgus attīstība,” viedokli pauž Domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Gan liepājniekiem, gan pilsētas visiem dažāda veida zivis būs iespējams iegādāties sestdienas rītā jau no plkst. 9.00. Ap šo pašu laiku arī restorāna „Fontaine International Steakhouse” šefpavārs ar savu komandu gatavos zivju zupu, ko varēs nobaudīt ikviens tirdziņa apmeklētājs.

Ja laika apstākļi ļaus, Liepājas Promenādē zivju tirdziņš darbosies katru sestdienas rītu pavasarī, vasarā un rudenī. Dažādas jūras veltes – lašus, mencas, butes, reņģes, nēģus un daudzas citas zivis tirdziņa apmeklētājiem piedāvās zivju pārstrādes uzņēmumi SIA „VIDO ”, SIA „Roņu 6”, SIA „Libavas zivis” un SIA „Pāvilostas zivis” pārstāvji.