Gulbenē kādā dzīvoklī grīdā iebetonē čūsku

Vakar ugunsdzēsēji Gulbenē kādā dzīvoklī grīdā iebetonējuši čūsku, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inga Vetere.

Plkst.15.32 VUGD saņēmis izsaukumu uz kādu dzīvokli Gulbenē, Brīvības ielā, ar pamatojumu, ka miteklī esot ielīdusi čūska. Kad ieradušies glābēji, čūska bija ielīdusi grīdas spraugā. Tā kā no spraugas dabūt to ārā nav bijis iespējams, ugunsdzēsēji caurumu aizpūtuši ar celtniecības putām.

Aizvadītajā diennaktī plkst.8.22 VUGD saņēmis izsaukumu uz Saulkrastu novada Upesciemu, kur mājas pagalmā atradies roņu mazulis. Glābēji to nogādājuši uz netālu esošo jūru.

Savukārt Olainē, Dalbes ielā, plkst.17.48 VUGD darbinieki no koka nocēluši kaķi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 111 izsaukumus, no tiem 89 bijuši ugunsgrēki, 11 - glābšanas darbi, bet 11 - maldinājumi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais