Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā

Aculiecinieki ziņo par Saeimas deputātu, kurš agresīvi brauc uz Latgali

nra.lv lasītājs Arno informē par pieredzēto uz Latvijas autoceļiem.

"Dažas dienas atpakaļ (9.03.2012.) plkst. 17.15 mans draugs ar auto izbrauca no Jēkabpils. Pēc kāda laika šis video redzamais džips cu7777 apdzina viņus agresīvā braukšanas stilā Zīlānos (apdzīvota vieta Jēkabpils rajonā) ar lielu ātrumu, apdraudot arī citus satiksmes dalībniekus. Līdzbraucējam šķita, ka tas ir korpulentais SC lokomotīve, biedrs Jānis Urbanovičs, kā rezultātā puiši nolēma pabraukt līdzi, lai šo nekauņu iemūžinātu.

Pirmais videofragments ir braukšana caur Kūkām (balta zīme apdzīvotā vietā Jēkabpils rajonā) atļauts braukt uz 50 km/h , bet kā redzams šis drošsirdis traucas apmēram ar 110 km/h.

Otrajā videofragmentā ir pilsēta Viļāni (diemžēl kameru puiši nepaspēja ieslēgt, lai būtu redzama baltā zīme iebraucot), taču labi redzama ir izbraukšana un ātrums tas pats ap 110 km/h.

Šī drošsirža dalība satiksmē, noteikumu neievērošana un braukšanas kultūra ir zem katras kritikas, jo tiek pārbrauktas baltās nepātrauktās līnijas, pagriezienu rādītāji netiek lietoti vispār. Bija brīži, kad ātrums ārpus apdzīvotām vietām sasniedza ap 150 km/h.

Diemžēl mums nav zināms, kas ir šī Range Rover cu7777 īpašnieks (varbūt biedrs J.Urbanovičš?) un kur šim drošsirdim tik ļoti bija jāsteidzas, lai pakļautu citus satiksmes dalībniekus briesmām!!!"

Kā ziņo portāls Apollo.lv, Urbanovičs atzinis, ka pagājušajā nedēļā varētu būt braucis garām Jēkabpilij. Uz jautājumu, vai viņš varēja būt pie stūres šai automašīnai, Urbanovičs norādīja, ka nevar izslēgt, jo viņam pašam nav automašīnas, tāpēc draugi viņam izlīdz un aizdod savu.

Uz jautājumu, vai viņam pieder "Range Rover" ar numura zīmi "CU7777", deputāts atbildēja neskaidri, taču varēja noprast, ka šādas markas automašīna pieder «Baltijas forumam», kurā viņš ir prezidents. Numura zīmi gan viņš nosaukt nevarēja.