"airBaltic" akcionāru sapulce nolemj celt prasību pret Fliku

Šodien nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" akcionāru sapulcē pieņemts lēmums par prasības celšanu pret "airBaltic" bijušo valdes locekli Bertoltu Fliku saskaņā ar Komerclikuma 172.pantu - par "airBaltic" nodarītajiem zaudējumiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Satiksmes ministrijā.

Prasības celšana pret Bertoltu Fliku bija vienīgais jautājums šodienas airBaltic akcionāru sapulces darba kārtībā.

Jau iepriekš ziņots, ka aviokompānija airBaltic ir uzsākumi restrukturizācijas programmu airBaltic ReShape saskaņā ar marta sākumā apstiprināto biznesa plānu, kas paredz teju pusmiljarda eiro (330 milj.LVL) uzlabojumu piecu gadu periodā un airBaltic atgriešanos pie peļņas no 2014.gada.

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šonedēļ uzsāka vasaras sezonu ar palielinātu lidojumu skaitu aviokompānijas maršrutu tīklā uz Eiropu, Tuvajiem Austrumiem, Krieviju un NVS valstīm, kā arī populāru vasaras galamērķu Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos atgriešanos lidojumu sarakstā. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.