Piedāvā piedalīties Bānīša jubilejas reisā

Pasažieru vilciens informē, ka 17. martā savā simttūkstošajā reisā kopš līnijas atklāšanas 1903. gadā dosies Gulbenes - Alūksnes Bānītis.

Nokļūšana Gulbenē iespējama ar Pasažieru vilciena reisu no Rīgas Centrālās stacijas plkst. 8.29. Vilciens nonāks Gulbenē plkst. 12.16 un ļaus paspēt uz Bānīša atiešanu uz Alūksni. Līdzīgi saskaņota atgriešanās no Alūksnes Gulbenē un atgriešanās Rīgā plkst. 21.06. Gulbenē braucējiem izvēle – vai braukt ar Bānīti uz Alūksni, kur Bānīša pienākšanai būs pieskaņota ekskursiju autobusa brauciens pa pilsētu, vai palikt Gulbenē, kur dzelzceļnieki iepazīstinās ar Gulbenes stacijā palikušajiem dzelzceļa vēstures eksponātiem. Cita iespēja ir izkāpt no vilciena Rīga – Gulbene Madonā, kur ar vilciena ierašanos saskaņotas vairākas autobusu atiešanas uz slēpošanas kalniem un ekskursijām pa Madonas apkārtni. Autobusu un vilcienu kustība saskaņota, arī lai atgrieztos Rīgā. „Vidzemē vēl ir ziema, kas Rīgā beigusies,” izmantot sestdienu aicina Pasažieru vilciena informācijas un mārketinga departamenta vadītājs Andrejs Filipovs.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais