Rīgā no Daugavas ledus izkaļ divus līķus

© F64 Photo Agency

Vakar ugunsdzēsēji Rīgā pie Mūksalas ielas no Daugavas ledus izkala divus iepriekš noslīkušus un ledū iesalušus cilvēkus.

Viena iesalusī bija sieviete, nra.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Viktorija Šembele. Abi noslīkušie tika nodoti Valsts policijas darbiniekiem, kas tālāk noskaidros notikušā apstākļus.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja VP Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, par šiem gadījumiem policijā sākti divi kriminālprocesi, kuru gaitā nozīmētas arī ekspertīzes precīza minēto personu nāves cēloņa noteikšanai.

Vizuāli aplūkojot abu cilvēku mirstīgās atliekas, nav pamanītas nekādas vardarbīgas nāves pazīmes. Bojā gājušās sievietes personība vēl nav noskaidrota. Viņai bija ziemas apģērbs, kas liecina, ka mirusī pazudusi jau aukstajā laikā.

Savukārt bojā gājušais vīrietis varētu būt 1960.gadā dzimis. Policija it kā ir noskaidrojusi viņa personību, taču vēl runā ļoti piesardzīgi, līdz nebūs pilnīgas pārliecības par mirušā identitāti. Iespējams, bojā gājušais vīrietis jau kopš pagājušā gada decembra atradās bezvēsts prombūtnē. Policijai pagaidām skaidrības par notikušo nav.

Svarīgākais