Daugavpilī norisināsies "Džeza darbnīca"

No šā gada 12.marta līdz 16.martam Daugavpilī norisināsies "Džeza darbnīca", kas bija viens no trim LMT rīkotā projektu konkursa "LMT Daugavpilij" uzvarētājiem.

"Džeza darbnīcas" laikā ikvienam dalībniekam būs iespēja izmēģināt savus spēkus džeza vokālā, iepazīties ar džeza kultūru un stiliem, kā arī atrast sev jaunus domubiedrus un draugus.

Projekta laikā tiks organizētas nodarbības džeza un blūza vēsturē, Blues jeb improvizācijas pamatos, ritmikas pamatos, kā arī vokālā Svarīgi, ka "Džeza darbnīcas" rīkotās nodarbības būs bez dalības maksas un pieejamas ikvienam interesentam. Savukārt 20.martā Latvijas Kultūras centrā ikviens Daugavpils iedzīvotājs un pilsētas viesis tiek aicināts uz projekta Gala koncertu, kurā piedalīsies un priekšnesumus sniegs "Džeza darbnīcas" dalībnieki un pasniedzēji.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais