Ceļu satiksmes negadījumos aizvadītajā diennaktī cietuši 12 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, savukārt viens gājis bojā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Kā informēja Valsts policijā, kopā valstī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp Rīgas reģionā - 24.

Ap plkst.7 1964.gadā dzimusi sieviete Jūrmalā, Slokas ielā, noslīdēja no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.10 1976.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel Zafira", izbraucot uz Talsu apvedceļa, nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu "Scania", kā rezultātā notika sadursme. Slimnīcā ievietota "Opel Zafira" pasažiere, 1979.gadā dzimusi sieviete.

Slimnīcā medicīniskā palīdzība sniegta arī kādam 1953.gadā dzimušam vīrietim, kurš Pārgaujas novada Raiskuma pagastā ar kravas automašīnu iebraucis grāvī, gūstot ķermeņa sasitumus.

Savukārt sestdienas rītā plkst.5.25 pasažieru vilciens Saulkrasti - Rīga uz Pabažu dzelzceļa pārbrauktuves saskrējās ar vieglo automašīnu, kā rezultātā uz aptuveni pusstundu bija slēgta dzelzceļa satiksme šajā virzienā.

Valsts policijas darbinieki aizvadītajā diennaktī arī aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā. Astoņi no tiem bija autovadītāji, savukārt trīs - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Svarīgākais