Nacionālā būvkompāniju apvienība noliedz vēlmi atteikties no izmaksu indeksācijas

Nacionālā Būvkompāniju apvienība (NBA) noliedz šodien, 23.februārī, plašsaziņas līdzekļos izskanējušās spekulācijas par vēlmi atteikties no izmaksu indeksācijas.

Dokuments, kas nonācis mediju rīcībā ir, papildu vienošanās pie līguma projekts, kurš nevienā punktā nepredz atteikties no līgumā noteiktās inflācijas / deflācijas koeficienta. NBA pauž neizpratni par šādu žurnālistu dokumenta interpretāciju.

Paredzētās Vienošanās projekts ir visu iesaistīto pušu sadarbības plāns par jaunās LNB ēkas projekta celtniecības, tostarp to darbu, kas tiešā veidā neattiecas uz NBA, pilnīgu pabeigšanu. Lai pēc iespējas drīzāk un tehnoloģiski pareizā veidā nodotu jauno LNB ēku sabiedrības lietošanā, tam nepieciešama savstarpēja būvdarbu, infrastruktūras darbu, mēbeļu, aprīkojuma un vājstrāvu iekārtu uzstādīšanas darbu koordinācija arī pēc 2012. gada 18.novembra.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvdarbus veic "Nacionālā Būvkompāniju apvienība", ko veido trīs lielākie Latvijas būvuzņēmēji - SIA "Re&Re", AS "RBSSKALS" un SIA "Skonto Būve".

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais